Coaching Express Jezelf

Express Jezelf is individuele coaching. Je krijgt cognitieve en kunstzinnige talentcoaching tegelijkertijd. Door middel van creativiteit en kunstzinnige middelen krijg je de ruimte om te werken aan en met jezelf. Creatief werken met allerlei materiaal helpt om dichter bij je eigen ik te komen, om betekenis te geven aan je gevoelens en tot andere inzichten te komen. Wij bieden deze training aan voor kinderen en jongeren vanaf +/- 8 jaar. Deze training helpt je te durven zijn wie je bent. 


Hoe ziet Express Jezelf eruit?

Al schilderend of boetserend, dansend of zingend kun je situaties oefenen, zoals het omgaan met weerstanden, het trekken van grenzen, jezelf helemaal laten gaan etc. We gaan samen met jou op zoek naar een expressievorm die goed bij jou past, je ontdekt je eigen krachten. Je doet ervaring op met nieuwe oplossingsstrategieën. Je leert omgaan met onbekende situaties en uit je comfortzone te gaan: je werkt aan je veerkracht en leerplezier.

 

Kennismakingsgesprek & intake

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, daarna volgt een Intake. Je vertelt waar het kind tegenaan loopt en wat de wensen zijn van het kind. Je mag als kind of jongere ook zelf komen. We kijken vooral of het klikt van beide kanten. Als we bemerken dat speltherapie een passendere vorm is dan bespreken we dit met jullie of verwijzen door naar andere professionals. 

 

De sessies

Een Express Jezelf sessie duurt 45 minuten en vindt bij voorkeur op een vast tijdstip in de week plaats. Een Express Jezelf traject duurt acht sessies. Wij kiezen bewust voor de duur van dit traject, zodat we de diepte in kunnen. Het traject kan altijd verlengd worden. 

 

Waar

Express Jezelf vindt doorgaans plaats in onze praktijkruimte in Lunteren. Ook kan deze training bij je thuis plaatsvinden, we nemen dan voldoende materiaal mee.