Groepstraining Trapveerkracht (SOVA )

Met deze training versterk je jouw veerkracht.  Je ontdekt waar je krachten en talenten liggen, je leert je brein beter te begrijpen, te accepteren wie je bent, weet waar je grenzen liggen en hoe je rust en ruimte kunt blijven voelen ondanks al het moeten. We nemen de talenten van kinderen als uitgangspunt en stimuleren hun eigen kracht, van binnenuit. Kinderen worden hierdoor veerkrachtiger en ontwikkelen zo een gezond zelfbeeld met een fijne dosis zelfvertrouwen.


Hoe ziet de groepstraining Trapveerkracht eruit?

In deze groepstraining Trapveerkracht is ruimte voor 8 kinderen/jongeren.  In deze training geven we psycho-educatie middels creatieve spelvormen. 

We behandelen verschillende thema's rondom veerkracht: Wat is veerkracht? Waar word je blij van? Wat zijn je talenten en krachten? Hoe pak je rust en hoe kun je 'ontprikkelen' en ont-moeten? Waar liggen je grenzen en durf je jouw grens over te gaan? Hoe kom je uit je comfortzone?  Wat heb je hierbij nodig van jezelf en van anderen? 

 

Kennismakingsgesprek & intake

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, daarna volgt een intakegesprek.  Je vertelt waar het kind tegenaan loopt en wat de wensen zijn van het kind. Je mag als kind of jongere ook zelf komen. Wanneer wij denken dat deze training passend is en er een klik is, kun je besluiten om je aan te melden voor deze training. Als we denken dat een andere training of speltherapie passender is dan bespreken we dit met jullie. We kunnen ook doorverwijzen naar andere professionals.

 

Training

Deze groepstraining bestaat uit 8 lessen van 90 minuten. We zijn beiden aanwezig bij deze training. 

 

Waar

De training Trapveerkracht vindt plaats in onze praktijkruimte in Lunteren.